Cu testele la TRIBUNAL! CFR Cluj nu renunta si merge in instanta! Daunele URIASE pe care le cer clujenii

Dan Petrescu CFR Cluj coronavirus FCSB Pandemie COVID19 Superliga Cu testele la TRIBUNAL! CFR Cluj nu renunta si merge in instanta! Daunele URIASE pe care le cer clujenii
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2020, 18:45
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 18:50

CFR Cluj va actiona in instanta clinica ce a anuntat ca 16 angajati ai clubului sunt pozitivi cu coronavirus.

Dupa ce 10 oameni de la CFR au fost depistati pozitivi cu coronavirus, partida cu FCSB a fost amanata, iar restul membrilor clubului au fost si ei testati. Inca 16 rezultate au fost pozitive, iar lucrurile au devenit dramatice pentru campioana Romaniei. Numai ca, in urma a doua retestari, toti cei 16 angajati testati in 'runda a doua' au iesit negativi.

Retestarile s-au efectuat la Spitalul de Boli Infectioase si Spitalul Judetean din Cluj-Napoca, iar rezultatele negative au dat semnalul revenirii clujenilor pe gazon. Conducerea CFR-ului nu se multumeste, insa, cu aceasta concluzie si vrea sa dea in judecata clinica medicala care a facut primele teste, anunta Mediafax.

Clujenii vor sa ceara in instanta pagube de sute de mii de euro, argumentand ca angajatii clubului au avut de suferit din punct de vedere emotional, iar clubul a pierdut bani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!