Veste URIASA pentru CFR Cluj! Decizia DSP pe care oficialii din Gruia o asteptau 

Veste URIASA pentru CFR Cluj! Decizia DSP pe care oficialii din Gruia o asteptau 

Momente incredibile la Cluj, acolo unde situatia membrilor infectati cu coronavirus este in continuare incerta. 

UPDATE 15:50 

Oficialii CFR-ului au facut cerere catre DSP pentru ca jucatorii sa se poata antrena si sa poata fi folositi in meciul cu Botosani, programat marti, de la 21:30. 

Conform Gazetei Sporturilor, DSP a aprobat cererea clujenilor. "Consideram ca nu exista impedimente pentru continuarea activitatii sportive a clubului. Evident, recomandarea ramane sa se respecte toate regulile impuse de autoritati", se arata in adresa DSP Cluj. 

Vestea buna pentru ardeleni este ca in afara de jucatorii negativi de pana acum, se pot antrena si cei care au fost infectati dar la ultimele teste au fost testati negativ. Mai mult, campioana en-titre i-ar putea trimite pe cativa dintre ei in teren cu Botosani. 

Conform sursei citate, jucatorii testati negativ astazi sunt: Otto Hindrich, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Catalin Itu si Billel Omrani. 


CFR Cluj a primit astazi rezultatele ultimelor teste de Covid-19 facute la club. Conform surselor www.sport.ro, 16 rezultate au iesit negative, incluzand jucatorii si membrii staff-ului. 

Cu toate asta, rezultatele lui Paun, Djokovic, Traore, Manea si Sandomierski sunt in continuare pozitivi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies