CFR Cluj coronavirus Dan Petrescu FC Botosani Liga 1 Superliga CFR Cluj poate pregati meciul cu FC Botosani! Prima reactie de la DSP Cluj dupa vindecarea miraculoasa: "Nu pot fi 20 de teste gresite!"

CFR Cluj poate pregati meciul cu FC Botosani! Prima reactie de la DSP Cluj dupa vindecarea 'miraculoasa': "Nu pot fi 20 de teste gresite!" 

Reprezentantii DSP Cluj au reactionat dupa ce jucatorii CFR-ului s-au vindecat miraculos, lucru care a trezit suspiciuni in randul echipelor din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2020, 14:03
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 14:45

Directorul executiv adjunct al DSP Cluj, doctorul Mihai Moisescu, a precizat ca posibilitatea ca testele sa fie gresite este exclusa. 

"Grupul echipei CFR este de 50 de oameni, nu toti au fost infectati, nu toti au fost impreuna, asa ca nu se poate vorbi ca au fost gresite 20 de teste sau mai stiu eu ce minuni. Eu spun ca pe unii i-am tinut sub observatie. Marele nostru fotbalist, care este acum antrenor la Cluj (n.r. Dan Petrescu) este in continuare internat, din cate stiu.

Ce este foarte important de stiut este ca decizia de a se intoarce jucatorii tine si de alti factori, nu doar de cele doua teste negative. Ancheta epidemiologica vizeaza si daca au intrat in contact cu alte persoane, daca au stat izolati. Din ce am inteles, fotbalistii au stat 10 zile, care e aproape ca si o carantina impusa de club.

Adevarul este ca trebuie sa invatam toti din aceste cazuri, sa intelegem virusul mai bine si sa vedem cum putem face sa blocam raspandirea lui. Voi incerca sa inchid ancheta epidemiologica in cursul zilei de luni sau marti, dar va repet, fara legatura cu meciul pe care il are echipa de fotbal. Eu incerc sa imi fac meseria de epidemiolog", a declarat medicul pentru ProSport.

Dintre cele 26 de persoane infectate cu noul coronavirus la CFR Cluj, unele au primit rezultate negative la doar o saptamana dupa ce fusesera confirmati pozitiv. 

Astfel, clujenii se pregatesc acum de meciul cu FC Botosani, programat marti, de la ora 21:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!