dan sucu DAN MATEI SUCU Diana Sucu Petru Andrei Cristian Sucu Rapid - Farul Superliga

GALERIE FOTO Cu familia la derby! Băieții lui Șucu au fost copii de mingi la meciul cu Farul

Ambii fii ai patronului rapidist au fost pe teren la partida de aseară, în timp ce el a urmărit meciul din tribună, de lângă soție. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 10:55
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 11:10

În timp ce Dan și Diana Șucu au urmărit meciul cu Farul de la tribuna VIP a Stadionului Giulești și chiar au făcut o mini-ședință foto înainte de fluierul de start, cei doi băieți ai finanțatorului rapidist au văzut meciul de pe marginea terenului, din postura de copii de minge. 

Ambii săi băieți sunt juniori la academia Rapidului

Dan Matei (16 ani) a ajuns de curând la academia Rapidului, unde este căpitan al echipei U17, este antrenat de fostul atacant Octavian Chihaia și este coleg cu Gabriel Gheorghe (16 ani), puștiul care a debutat în această săptămână la echipa de seniori a "vișiniilor". Fiul cel mare a afaceristului s-a așezat pe banca de rezerve, înaintea meciului, ca și cum ar fi visat că într-o zi va ajunge și el la echipa de seniori. 

Al doilea băiat, Petru Andrei Cristian (14 ani) evoluează la grupa U14 a giuleștenilor. El s-a întreținut mai mult cu colegii de echipă, așteptând minute bune la finalul meciului, ca să urmărească cum jucătorii lui Adrian Mutu se îndreaptă către galerie și cântă cu suporterii.  

De la bișnița din Turcia, la afaceri uriașe cu mobilă de lux

Dan Șucu (59 de ani) a intrat pe piaţa afacerilor din România, imediat după Revoluție, când a încercat afaceri cu fructe şi haine din Turcia. Ulterior, în 1993, s-a reprofilat către afaceri cu mobilă. În 2022, compania sa, Mobexpert, a ajuns la opt fabrici, peste 2.300 de angajați, 26 de magazine și o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro, fiind una dintre cele mai importante firme de amenajări interioare și retaileri de mobilă.

Milionarul a devenit foarte cunoscut publicului larg, după ce a devenit jurat la emisiunea "Imperiul Leilor" de la PRO TV și după ce a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului de fotbal FC Rapid 1923 din SuperLigă. În paralel, el investește și în alte domenii, precum imobiliare, media sau tehnologie, este președintele Confederației Patronale Concordia și membru al influentului Institut Aspen România și a fondat un important fond de investiții împreună cu frații Pavăl, proprietarii lanțului de magazine de bricolaj Dedeman. Acesta a fost căsătorit de două ori, cu Camelia, cu care are două fete, și cu Diana, fostă prezentatoare de știri la televiziunile TVRM, TVR și TVR 2, împreună având doi băieți, ambii juniori la Rapid.

Foto - Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!