VIDEO EXCLUSIV Dan Șucu, convins că Rapid va ajunge să domine campionatul din România. Cât timp acordă echipei pentru primul titlu

Rapid are un debut de sezon spectaculos, fiind lider în Superliga, la egalitate de puncte cu Farul Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 20:37
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 21:07

Dan Șucu, unul dintre investitorii din Giulești, vrea să facă din Rapid, Salzburg de România. Austriecii au cucerit 13 titluri în ultimii 15 ani.

Rapidistul Dan Șucu și-a găsit modelul de echipă din Europa și își dorește să ia titluri pe bandă rulantă. În Austria, favorita acționarului de la Rapid a luat ultimele nouă campionate.  

"Eu cred că Rapid poate să fie pentru Liga României ce a fost sau ce este Salzburg pentru Austria. Eu nu visez la titlu, eu sunt convins că Rapid, în viitorul apropiat, va reuși să obțină titlul... Maxim doi ani!", a declarat Dan Șucu pentru PRO TV. 

De ce a hotărât Dan Șucu să bage bani la Rapid

Dan Șucu, unul dintre cei mai bogați oameni din România, a adus un plus financiar la Rapid. 

Dan Șucu a oferit o explicație și a pus accentul pe latura sentimentală. "Copiii mei sunt absolut fascinaţi de suporteri și de atmosferă! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit. Să dorească să fie respectat, asta e altceva", a spus Dan Șucu, potrivit as.ro.

Omul de afaceri Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile clubului de fotbal FC Rapid, celelalte 50 de procente rămânând în posesia lui Victor Angelescu.

Modifică setările cookies