VIDEO Dan Șucu acuză că Rapid este vânată de arbitri: "Credeam că VAR-ul va rezolva problema arbitrajului!”  

Afaceristul crede că arbitrajul este potrivnic echipei sale, care se află în lupta pentru titlul în SuperLiga.

 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 15:45
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 16:18

Finanțatorul Rapidului crede că faza la care Papeau a fost accidentat grav în meciul cu FC Botoșani și pentru care Antoni Ivanov nu a primit cartonașul roșu, exemplifică modul în care brigăzile de arbitri îi tratează pe giuleșteni. Șucu a sesizat că aceleași faze sunt tratate cu unități de măsură diferite pentru rivalelor Rapidului.

În acest moment, Rapid ocupă locul secund în SuperLiga, cu 22 de puncte după 13 meciuri, după FCV Farul (30p, 13m), dar înaintea lui CFR Cluj (22p, 11m), FC Hermannstadt (22p, 12m), Sepsi OSK (19p, 13m) și CSU Craiova (18p, 12m).

"Vom merge cu Papeau la cel mai bun chirurg din România"

"O zi fericită cum este aceasta, în care trebuia să inaugurăm noul cantonament, este umbrită de situația cu Papeau. Eu mi-am schimbat programul, plec direct la spital. Ne întâlnim cu un chirurg, cu cel mai bun chirurg din țară, ca să aibă grijă de jucătorul nostru. Oamenii ăștia intră pe teren ca să joace fotbal, este cariera lor, vor și ei să câștige un ban, să facă spectacol... Să le rupem picioarele în felul ăsta! Mi se pare fără sens. Iar agresorul principal, din punctul meu de vedere, este arbitrul, care, pur și simplu, nu intervine atunci când trebuie să intervină.

"Federația e mulțumită de investițile noastre, dar vine și ne faultează"

Aseară am văzut... Sper că Deac nu are o accidentare gravă. Același lucru s-a întâmplat și s-a dat cartonaș roșu. În cazul Rapidului, același lucru se întâmplă, dar nu există cartonaș roșu. Mingea e scoasă din poartă. Golul valabil, nu mai e gol valabil. E foarte greu de înțeles. Pe de o parte, Federația ne spune că e foarte mulțumită de investițiile pe care le facem, dar pe partea cealaltă, prin spate, vine și ne faultează.

Nu știu cum se poate rezolva astfel de probleme. Nu știu ce să vă spun. Eu, înainte să am cea mai mică legătură cu fotbalul, consideram că cineva care se plânge de arbitraj e cam ca la prima pereche de pantofi. Că e o chestie de prost gust. Dar, în clipa de față, lucrurile au degerat, pur și simplu.

"Investițiile vor continua. Nu văd cum putem să fim deraiați"

Ca și organizatori, costurile pentru implementarea VAR-ului sunt foarte mari. Noi plătim o grămadă de bani pentru arbitraj. Ne așteptam ca VAR-ul să rezolve problemele. Nu știu ce trebuie să facă un adversar agresiv, decât să vină de la spate, să-ți rupă piciorul și să nu primească roșu. Nu înțeleg. Când primești roșu, dacă nici în situația asta nu e roșu?

Sper din toată inima ca Nico (n.r.- Daniel Niculae, președintele FC Rapid 1923), împreună cu colegii din club să poată să rezolve problema asta. Și să poată să facă protestul către Federație. Într-un final, să avem totuși un arbitraj coerent. S-a scris că suntem favorizați de Federație, că suntem echipa lor. Noi închiriam un teren de la ei. Vedeți acum dacă suntem favorizați sau nu.

Rezultatele bune sunt expresia unei munci bine făcute. Eu consider că aici munca este bine făcută, este normal ca rezultatul să urmeze. Asta e logica. Indiferent de situațiile în care suntem puși, în momentul de față, logica va avea câștig de cauză. Investițiile vor continua. Nu văd cum putem să fim deraiați", a declarat Dan Șucu.

Foto - Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!