Cornel Dinu, dezvaluiri de culise de la Dinamo: "Sunt siderat! E o mare inselatorie!" Ce spune despre Cortacero si Serdean

Cornel Dinu, dezvaluiri de culise de la Dinamo: "Sunt siderat! E o mare inselatorie!" Ce spune despre Cortacero si Serdean

Continua criticile la adresa noilor proprietari ai lui Dinamo.

Situatia de la Dinamo este critica atat din punct de vedere sportiv, cat si din punct de vedere financiar si administrativ. Echipa se afla pe penultimul loc al clasamentului, iar fotbalistii si angajatii nu sunt platiti de aproape 3 luni.

In acest context, exista tensiuni foarte mari in cadrul lotului, dar si intre antrenorul Cosimin Contra si o parte a conducatorilor clubului.

In fiecare zi apar noi datorii catre fosti si actuali angajati. Ultima persoana care reclama faptul ca are bani de incasat de la Dinamo este Cornel Dinu. Legenda dinamovista a dezvaluit ca nu si-a mai primit banii de 10 luni, iar suma acumulata este de aproximativ 35.000 de lei.

Dinu a dezvaluit la Telekom Sport ca a avut recent o discutie cu oficialii spanioli ai lui Dinamo si ca este socat de situatia in care a ajuns clubul. Mai mult decat atat, fostul international acuza faptul ca ce se intampla la Dinamo este o inselatorie pusa la cale de un grup de interese cu legaturi in zona Ardealului.

"Am avut o discutie si cu acesti investitori din Spania. Voiam sa-i vad si eu si voiam sa vad daca vor sa faca ceva pentru Dinamo. Lucrurile sunt dramatice. Generaţia noastră nu e pregătită să înţeleagă ingineriile financiare. Cam acelaşi lucru e şi la Dinamo. Sunt siderat. Ce vă pot spune e că e o mare înşelătorie pusă la cale de o combinaţie de ardeleni, îl scot pe Ţălnar de aici, în care apare şi domnul ăsta cu pantofi de lac. Am rămas siderat, nu-mi vine să cred că s-a ajuns la aşa ceva. De opt luni se vorbeşte despre interesul unui grup financiar.

Lucrurile sunt neverosimile. Eu am descifrat totul. Cortacero probabil că-l cunoaşte pe acest Melero Marin, care a mai apărut, dar lumea nu bagă de seamă. Marin a fost contabil la Getafe, sunt spusele celor de la Dinamo, e un cunoscut al lui Cortacero. Eu m-am interesat şi am vrut să ştiu ce s-a întâmplat. Marin a vrut să ia cu Cortacero, Almeria.

Problema e simplă. Au apărut Şerdean, care e căutat în lumea justiţiei, şi transferurile sunt făcute, toate, de Marin, care e un simplu contabil, dar care se ocupă şi de fotbal, de jucători. După e întâmplarea cu acest coafor", a spus Dinu pentru sursa citata.

Cornel Dinu este considerat de multi oameni drept cel mai mare fotbalist din toate timpurile al lui Dinamo. Ca fotbalist, a reusit sa castige sase titluri de campion cu echipa din Stefan cel Mare, iar din postura de antrenor a castigat campionatul in 2000, dar si de doua ori Cupa Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies