Continua dezastrul pentru Dinamo! Jucatorii fug de la Academie din cauza situatiei de la club! Inca doi juniori pleaca gratis, unul dintre ei la FCSB

Dinamo Dan Talmaciu fc voluntari FCSB Razvan Matees Superliga Continua dezastrul pentru Dinamo! Jucatorii fug de la Academie din cauza situatiei de la club! Inca doi juniori pleaca gratis, unul dintre ei la FCSB
Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 13:10
Data actualizarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 13:13

Situatia de la Dinamo este extrem de dificila si nu numai la nivelul primei echipe. 

Problemele cu banii generate de Pablo Cortacero si oamenii sai s-au resfrans si asupra juniorilor lui Dinamo, care nu au mai fost platiti de foarte mult timp. Astfel, dupa ce portarul Mitrovic a fost declarat jucator liber de contract, acelasi lucru s-a intamplat si cu alti doi tineri jucatori ai echipei din Stefan cel Mare. 

Potrivit Gazetei Sporturilor, fundasul central de 18 ani Dan Talmaciu si mijlocasul central de 23 de ani Razvan Matees, au fost declarati jucatori liberi de contract din cauza restantelor salariale.

Cei doi nu duc insa lipsa de oferte. Conform sursei citate, Talmaciu este dorit de FCSB, care il vrea de asemenea si pe Mitrovic, iar Matees este aproape sa se inteleaga cu FC Voluntari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!