Fotbal intern

"A inceput sa o ia pe aratura!" Atac dur la Talpan dupa reactia la adresa lui Ogararu: "De asta ai facut tot circul asta!"

Recent, Florin Talpan a lansat un atac la adresa lui Ogararu, pentru ca fostul fotbalist al Stelei a intrat pe noul stadion din Ghencea inaintea juristului CSA.

Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 12:16
Data actualizarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 12:17

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a taxat in termeni extrem de duri atitudinea lui Talpan la adresa oficialului Stelei.

Dragomir le-a transmis chiar suporterilor Stelei sa intervina in cazul juristului Clubului Sportiv al Armatei, pentru a-l readuce cu picioarele pe pamant.

"Vreau sa ii mai spun si lui Talpan ca a inceput sa o ia rau pe aratura, iar suporterii din Peluza Sud trebuie sa intervina. Nu te poti lua si de George Ogararu. Baiatul ala este un copil crescut in Ghencea, iar el este copilul Stelei. Ne-a reprezentat cu mandrie la Ajax, iar daca mergem acolo cred ca olandezii il respecta mai mult decat noi, iar lui Talpan zic eu ca trebuie sa ii fie batut obrazul.

Omule, nu o sa ajungi niciodata comandantul clubului Steaua. De asta ai facut tot acest circ cu procesele pentru ca tu ai crezut ca daca ii vei lua Steaua lui Gigi Becali te vor pune aia comandantul CSA. Esti un bun jurist, dar procesele te-au macinat psihic si incepi sa ataci pe toata lumea din jurul tau si ai devenit un om frustrat. Este mare pacat, dar Talpan prea a inceput sa dea in oamenii din Ghencea. O sa isi dea seama intr-o buna zi de tot raul pe care l-a facut stelistilor, dupa ce a spart Steaua in doua tabere", a spus Dumitru Dragomir potrivit ProSport.

Modifică setările cookies