FCSB Claudiu Keseru Dinamo Liga 1 Superliga

Claudiu Keșeru, contestat după primul meci în tricoul FCSB-ului! „Nu mi-a plăcut, lentuț”

Keșeru a fost omul care a deschis balul pe Arena Națională în specataculosul FCSB - Dinamo, 6-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 17:29
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:22

Evoluția atacantului revenit în tricoul „roș-albaștrilor” nu a impresioant însă pe toată lumea. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, s-a declarat dezamăgit de jocul acestuia, susținând că nu are încă pregătirea fizică necesară.

„Keșeru nu a rupt gura târgului, nu mi-a plăcut. A dat golul... a marcat primul gol, dar nu... lentuț, trebuie pregătit cum trebuie”, a spus Dumitru Dragomir la finalul meciului dintre FCSB și Dinamo.

Claudiu Keșeru a marcat din lovitură liberă, în minutul 24 al meciului dintre FCSB - Dinamo și a dat startul show-ului care a urmat pe Arena Națională.

Octavian Popescu (43), Paulo Vinicius (45+2), Andrei Cordea (45+7 - penalty), Valentin Gheorghe (54) şi Ricardo Grigore (autogol, 67) au fost ceilalți marcatori ai partidei.

"Rachetă" în poartă lui Eșanu și discurs elegant la final

Transferat în pauza competițională, de la Ludogoreț, Claudiu Keșeru și-a demonstrat clasa la revenirea în tricoul roș-albastru. 

Orădeanul în vârstă de 34 de ani a reușit să înscrie un gol superb în vinclul porții lui Eșanu, 1-0, cu un șut devastator din lovitură liberă. (Mai multe detalii AICI!)

Modifică setările cookies