Dinamo FCSB Liga 1 Superliga

Giafer și-a cerut iertare după gestul obscen făcut la finalul meciului cu FCSB

Dinamo a fost umilită, duminică seara, pe Arena Națională, de FCSB, 6-0, iar tânărul fotbalist al „câinilor”, Deniz Giafer, nu a gestionat prea bine înfrângerea.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 16:56
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:23

La finalul meciului cu FCSB, puștiul de 20 de ani al lui Dinamo a greșit ieșirea de pe stadion și a ajuns la autocarul „roș-albaștrilor”.

În momentul în care a ieșit de pe tunel, a fost întâmpinat de suporterii FCSB, care au râs de el și i-au mulțumit pentru „set”. Ca răspuns, dinamovistul s-a întors cu spatele și a făcut un gest reprobabil.

Luni, fotbalistul și-a cerut scuze pentru gestul său, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Nu mă voi ascunde după faptul că sunt tânăr și tinerii greșesc. Am greșit și simt rușine văzând imaginile apărute în media!

Vreau să îmi cer iertare public tuturor suporterilor - deopotrivă dinamoviștilor și ai adversarilor - precum și jurnaliștilor și celorlalte persoane care au văzut gestul meu aseară. Cine mă cunoaște știe că nu acesta este caracterul meu.

Meciul de aseară aș fi dorit să îmi rămână altfel în memorie, fiind primul meu „Derby de România”. Dar n-a fost să fie. Am cedat nervilor într-o seară foarte grea pentru mine.

Mă antrenez săptămânal să gestionez situțiile dificile. Aseară, din păcate, n-am reușit să gestionez momentul. Acest lucru mă determină să mă antrenez și mai mult.

Îmi cer iertare tuturor, încă o dată!”, a fost mesajul lui Deniz Giafer.

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 6-0 (4-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 8-a a Ligii 1.

Reghecampf a pățit la fel

Nu este pentru prima oară când labirinturile de la Arena Națională le crează probleme oamenilor din fotbal. La meciul cu Rapid, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a pățit la fel.

Modifică setările cookies