Basarab Panduru FCSB FCSB - Dinamo Fotbal intern

Ce a remarcat Panduru în FCSB - Dinamo 6-0 + Avertisment pentru Bonetti: "Nu-l văd bine!"

Basarab Panduru a tras concluziile după FCSB - Dinamo 6-0, meci din etapa a opta din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 11:34
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 11:40

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, arbitrat de Istvan Kovacs. Au marcat: Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). Dinamo, care nu a avut niciun şut pe poartă duminică seara, a ajuns la cinci eşecuri consecutive, fără gol marcat.

Fostul mare mijlocaș din Ghencea, Basarab Panduru, a opinat că eliminarea lui Filip a fost o decizie greșită și consideră că antrenorul roș-albilor, Dario Bonetti, va avea o misiune dificilă în continuare, în încercarea de a scoate echipa din subsolul clasamentului. 

Panduru: "Eliminarea nu a fost corectă"

”În decurs de opt minute iei trei goluri. Cred că eliminarea nu e corectă, dar acolo s-a rupt tot. Intră jucători tineri la pauză şi fac să nu mai ia proporţii scorul. Nu înseamnă ca trebuie sa îi dea cartonaş roşu lui Filip dacă l-ai iertat mai înainte (n.r. la faza în care Filip a cerut fault insistent).

Se întâmplă ce se întâmplă la multe echipe, vine antrenorul nou, câştigă primele două-trei meciuri, deşi nu ar trebui. După ce stai una, două luni, nu mai câştigi niciun meci. Ai pregătit jucătorii, au venit alţii nepregătiţi, o iei de la capăt.

Nu-l văd bine pe Bonetti, nu văd echipa bine. Jucătorii ăştia nu ştiu dacă sunt buni, nu ştiu dacă ajută echipa. Torje, Matei, Itu par nume, dar nu ştiu ce pot face ei, şi repede Dinamo la meciul ăsta vine cu o linie de fundaşi cu o medie de 21 de ani, aproximativ, sunt prea mulţi tineri.

Toate mi se par că nu au fost cum trebuie de la start, scorul e mare şi fără eliminare poate nu era aşa, dar victoria FCSB-ului nu puteai să o pui la îndoială”, a declarat Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

Modifică setările cookies