Liga 1

Cine e jucatorul de nationala pentru care Becali negociaza chiar acum! Narcis Raducan a recunoscut: "Patronul m-a intrebat de el! N-ar fi doar o lovitura de imagine!"

Gigi Becali poarta in prezent negocieri pentru un fundas din nationala U21 a Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 August 2019, 21:21
Data actualizarii: Vineri 23 August 2019, 21:34

Campania de achizitii la FCSB nu s-a incheiat. Becali a adus 12 jucatori in aceasta vara, iar de unii dintre ei planuieste deja sa se desparta. El mai negociaza si pentru aducerea altor fotbalisti.

Gigi Becali negociaza transferul lui Alex Pascanu

FCSB l-a adus in aceasta saptamana pe bulgarul Bozhidar Chorbadziyski, dar acesta nu este singurul fundas central care ar putea ajunge la vicecampioana Romaniei. Andrei Marc, un alt fotbalist adus de urgenta pentru a acoperi golurile din aparare, a fost anuntat ca se poate intoarce la Chiajna.

Planul lui Gigi Becali este ca Alexandru Pascanu (20 de ani) sa devina no.1 in apararea FCSB-ului. Pentru asta, el trebuie sa se inteleaga cu englezii de la Leicester, dar si sa-l convinga pe acesta sa lase Anglia pentru Liga 1. Narcis Raducan a recunoscut ca Becali discuta activ transferul lui Pascanu.

"Patronul discuta pentru Pascanu. M-a intrebat ce parere am si i-am spus ca ar fi o lovitura. Si nu doar o lovitura de imagine, pentru ca trebuie sa ne gandim ca toti acesti jucatori din nationala U21 au facut deja ceva. Ei pot ajunge sa valoreze foarte multi bani", a spus Narcis Raducan la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies