VIDEO EXCLUSIV „Pun casa la vânzare!” Vasile Miriuță, reacție spectaculoasă când a fost întrebat de lupta la titlu

Vasile Miriuță a vorbit în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, de la PRO ARENA.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 11:02
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 11:31

În sezonul precedent, FCSB (56p) s-a situat la doar un punct distanță de CFR Cluj (57p), iar ardelenii au câștigat titlul pentru a patra oară consecutiv.

Gruparea bucureșteană a tot stat din sezonul 2017/18 în coada clujenilor, iar Vasile Miriuță este de părere că lupta la titlu se va da în continuare între cele două formații.

„Da, eu zic că da, la fel (n.r. lupta la titlu se va da între CFR și FCSB?), pentru că nu cred că sunt alte echipe să le pună probleme celor de la CFR și FCSB, nu văd”, au fost cuvintele lui Miriuță, la PRO ARENA, într-o intervenție telefonică la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Sepsi, 0 șanse să încurce CFR și FCSB

Întrebat dacă Sepsi le va pune în dificultate pe competitoarele directe la titlu, Miriuță a făcut show în direct și a spus că Sepsi nu are nicio șansă să le încurce pe CFR și FCSB.

„Nu, niciodată! Pun casa la vânzare vânzare că nu-i poate să-i încurce Sepsi. Nicio șansă!”, a precizat Miriuță.

Craiova, out din lupta pentru titlu

Fostul dinamovist a evitat să o adauge pe Craiova în lupta pentru titlu. Plecarea lui Reghecampf este factorul principal pentru care Miriuță și-a exprimat această părere.

„Dacă rămânea Reghecampf la Craiova, poate și Craiova, poate aveau o șansă mai mare. Am văzut că nu prea au făcut investiții”, a precizat fostul internațional al Ungariei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies