VIDEO CFR - FCSB | Toate tunurile pe CFR! Ce a declarat Malcom Edjouma, "turnul" FCSB-ului

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 17:21
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 17:48

CFR Cluj - FCSB e programat duminică, de la 21:00, într-o partidă din etapa a 24-a a Superligii. 

Francezul Malcom Edjouma a fost unul dintre jucătorii cu o evoluție concludentă pentru FCSB în a doua jumătate a anului trecut. Jucător versatil, cu contribuții atât în defensivă cât și în atac, fotbalistul adus de Gigi Becali de la FC Botoșani s-a impus rapid la gruparea roș-albastră. Au existat încă de anul trecut oferte pentru Edjouma, însă nu s-a perfectat nimic. 

Gigi Becali a pariat corect când l-a transferat pe Edjouma de la prietenul său, omul de afaceri Valeriu Iftime, iar jocul FCSB-ului a arătat mult mai bine. 

  • Malcom Edjouma

Înaintea partidei cu CFR Cluj de duminică, Edjouma a avut un discurs echilibrat. Francezul a fost prezent sâmbătă la conferința de presă la care au mai participat Leo Strizu și Mihai Stoica. 

„Mă gândesc la victorie, nu să marchez eu. Dacă pot ajuta echipa cu un gol sau o pasă, e bine, dar cel mai important e să câștigăm meciul de la Cluj.

Meciul cu Farul e face parte din trecut deja. Acum trebuie să ne concentrăm la partida cu CFR Cluj. Trebuie să ne pregătim foarte bine, vrem să câștigăm toate partidele. Trebuie să fim foarte atenți la fazele fixe și să marcăm când avem ocazia”, a declarat Malcom Edjouma, în timpul conferinței de presă. 

FCSB nu se va putea baza pe Florinel Coman, Dawa și Sorin Șerban.

„Avem 18 jucători de câmp valizi pentru deplasarea asta. Nu vor face deplasarea Șerban, care s-a accidentat la antrenament acum două zile, și suspendații Coman și Dawa”, a spus Mihai Stoica, în cadrul conferinței de presă.

Sorin Șerban este legitimat la FCSB din vara anului 2021 și mai are contract cu trupa din Berceni până la finalul lunii iunie 2024. Cotat la 150.000 euro, conform site-urilor de specialitate, fundașul stânga a bifat doar două apariții în actuala stagiune a Superligii și nu a înscris niciun gol pentru gruparea „roș-albastră” până în acest moment.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!