Nici n-a ajuns bine la FCSB, că e băgat în ședință de Mihai Stoica: "Trebuie să avem o discuţie serioasă"

Malcom Edjouma FCSB Mihai Stoica Fotbal intern Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 10:20
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 10:20

FCSB a câștigat titlul în Superliga și se pregătește de aventura europeană, care va începe în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor.

FCSB i-a transferat deja pe David Kiki (Farul Constanța și pe Daniel Popa (Universitatea Cluj), însă Gigi Becali a anunțat că intenționează să mai facă cel puțin două-trei transferuri.

În plus, la campioana României vor reveni după împrumuturi Malcom Edjouma și Alexandrul Musi. În privința primului, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a susținut că va avea o discuție serioasă cu el la revenirea în România.

  • Malcom Edjouma / Foto - Gabriel Chirea

"Edjouma nu a venit în ţară. Trebuie să avem o discuţie serioasă cu Edjouma când vine la pregătire. Să vedem cu ce gânduri vine. Sunt jucători care vor să plece, să stea, care să lupte pentru titu", a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

200.000 de euro a plătit Bari pentru împrumutul lui Malcom Edjouma. Transferul definitiv al jucătorului francez ar fi putut fi realizat contra sumei de 600.000 de euro, dar Bari nu a activat clauza. Această activare era automată în două condiții: Edjouma trebuia să joace în cel puțin 70% din meciuri sau Bari trebuia să promoveze în Serie A.

Deși a marcat un gol și a avut câteva evoluții apreciate ca titular, Edjouma nu a reușit să convingă conducerea echipei de Serie B să îl achiziționeze definitiv.

FCSB, în această perioadă de mercato

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!