Marius Sumudica cfr CFR Cluj sumudica Young Boys Superliga

"Ceilalți se uită la televizor!" Marius Șumudică, show total la conferința de presă

Antrenorul CFR-ului nu s-a abținut și a vorbit fără perdea.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 14:29
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 14:36

Cu punctaj maxim în campionat, CFR are un start bun de sezon și speră să poată elimina pe Young Boys din turul 3 preliminar al Champions League, după ce în tur au remizat, 1-1. Marius Șumudică a vorbit despre partida retur și spune că în nici un caz echipa sa nu va merge ca "mielul la tăiere".

Șumudică: "Suntem o echipă care deranjează!"

 

"Ne-a fost refuzată cererea de a mută meciul cu 24 de ore mai târziu. Atunci cum să mă gândesc că ne-am putea amână partida? Dar astia suntem, suntem puternici. Suntem CFR Cluj, o echipa puternică, care deranjează. Adversarii își doresc să ne prindă în cel mai slab moment. Eu voi încercă să nu le dau aceasta oportunitate. Practic, de când sunt aici, din 9 meciuri, am pierdut doar la Banja Lucka.

Cred că foarta multă lume și-ar dori să fie în locul meu aici. Noi am jucat practic o repriza cu Young Boys, pornim de la 0-0. Nu mergem că victime, mergem să ne calificăm la Berna. Eu sunt mândru de ceea ce au realizat băieții, uitați-va la Young Boys cat de bine organizați sunt.

Șumudică: "Marți și miercuri ceilalți comentează"

 

Noi suntem practic la 90 de minute sau 120 de minute de playoff-ul Champions League. Marți și miercuri ceilalți se uită la televizor și comenteză când văd că mereu e doar CFR. Am venit cu inima deschisă la CFR, să fac ceva. Young Boys nu a avut nici o situația clară, nu-mi aduc amite să fi avut vreo faza unu contra 1 a lor. Deci, tactic, am fost foarte buni", a spus Marius Șumudică, la conferința de presă a CFR-ului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!