Gigi Becali FCSB Ilie Dumitrescu Toni Petrea Superliga

Cât va ține prietenia Becali - Petrea. Momentul care l-ar putea face pe tehnician să regrete revenirea la FCSB

Toni Petrea a revenit pe banca tehnică a FCSB-ului, după o pauză de șase luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 23:01
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 23:06

Fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, care nu a mai antrenat nicio echipă de la despărţirea de FCSB din luna mai, l-a înlocuit pe banca tehnică pe Edward Iordănescu, care și-a dat demisia din cauza neînțelegerilor cu patronul.

Ilie Dumitrescu susține că Toni Petrea are calitățile necesare pentru a o pregăti pe FCSB, însă se teme că Gigi Becali ar putea să-l facă din noul să plece de la echipă în momentul în care se va băga peste el și îi va impune schimbările la echipă.

„Nu poate, nu rezistă, acum am crezut că stă și el puțin, că ia o pauză. Petrea este un antrenor foarte bun, am informații, echipa avut o exprimare foarte bună cu el, dar ce faci când te trezești cu 5 schimbări ca la meciul cu CFR? Ce mai faci tu ca antrenor?!

Mai există o ședință de analiză lunea, vreo preferință ceva, Gigi? Asta e problema cu ciclul săptămânal, trebuie să pregătești cu aceia care nu au fost criticați, să nu ai surprize sâmbătă înainte de meci.

Am auzit că Budescu trebuia să fi fost scos în minutul 33. Eu nu l-aș scoate niciodată! Nu-l pun să recupereze, nu aș juca sistemul 4-3-3, unde el ar fi 9 fals. Ar trebui sistemul 4-2-3-1, cu Budescu în spatele vârfului. Dar patronul vrea și cu Kroos, și cu Modric, și cu James Rodriguez și cu Di Maria, dar nu poți în sistemul acesta”, a susținut Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Anton Petrea (46 de ani) a mai condus FCSB între 15 iulie 2020 şi 19 mai 2021, perioadă în care echipa a obţinut 24 victorii şi 5 rezultate de egalitate în Liga I, 2 victorii în Cupa României şi 2 victorii în UEFA Europa League şi a încheiat sezonul trecut pe poziţia secundă în clasament.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!