Jucătorul la care visează FCSB vrea să scape de clubul la care joacă: a depus cerere pentru rezilierea contractului

Romeo Deaconu Gaz Metan Medias Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 13:48
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 14:22

Ronaldo Deaconu a depus cerere pentru rezilierea contractului cu Gaz Metan Mediaș, potrivit informațiilor publicate de LPF.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat că acest caz se va judeca pe data de 24 noiembrie 2021.

Potrivit informațiilor apărute pe lpf.ro, Ronaldo Deaconu (24 de ani) a depus cerere pentru a deveni liber de contract în această iarnă, cerând și plata salariilor restante. 

DEACONU OCTAVIAN RONALDO  vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 24.11.2021.

Gaz Metan Mediaș se confruntă cu probleme financiare, iar jucătorii nu au mai fost plătiți de aproape patru luni. Clubul a făcut și cerere pentru a reintra în insolvență.

Lovitura pe care ar putea să o dea FCSB!
 

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit în direct la Ora Exactă în Sport despre mijlocașul de la Mediaș și a afirmat că în iarnă va fi "analizat" Ronaldo Deaconu.

"Nici nu-l cunosc, nici nu-l știu. Știu că e tatăl lui la SRI nu știu ce, ofițer. Acum, în iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze, cică e foarte bun. Eu nu-l știu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Când iau un jucător, iau ceva de excepție, care-mi place mie. Avem jucători, mulți jucători tineri.

O să mă interesez, o să-l urmărească oamenii acum, în iarnă", a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Ronaldo Deaconu, școlit și în Olanda
 

În vârstă de 24 de ani, Ronaldo Deaconu mai are contract cu Gaz Metan Mediaș până în iunie 2022. Mijlocașul cu o selecție în naționala României e cotat la 1 milion de euro. După ce a mai jucat la Academia Hagi la juniorat, Ronaldo Deaconu a evoluat la echipa de tineret a olandezilor de la Twente.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!