FCSB Anghel Iordanescu Gheorghe Mustata Superliga

Anghel Iordănescu, despre posibilitatea de a prelua FCSB cu Gheorghe Mustață: „O să stau cu drag de vorbă cu el”

Gheorghe Mustață dorește să îl numească pe Anghel Iordănescu președintele clubului, după ce va cumpăra societatea de la Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 20:27
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 20:31

Anghel Iordănescu a declarat că este dezamăgit după ce fiul său a fost forțat să plece de la FCSB, după doar trei luni, de către Gigi Becali.

Despărțirea de Edi Iordănescu i-a iritat și pe ultrașii clubului roș-albastru, iar Gheorghe Mustață i-a propus lui Gigi Becali să cedeze societatea în schimbul a 10 milioane de euro. Totodată, liderul Peluzei Sud a anunțat că are de gând să îl numească pe Anghel Iordănescu președinte, iar pe fiul său antrenor.

Însă, tehnicianul „Generației de Aur” a dezvăluit că nu a discutat cu Gheorghe Mustață despre noul proiect de a prelua FCSB, dar susține că este deschis la orice dialog. De asemenea, Iordănescu nu a ținut să își ascundă supărarea pe Gigi Becali.

Mă puneți pe mine să comentez? Vreau să vă spun ceva. Nu îl cunosc personal pe domnul Mustață. Îl apreciez, înțeleg cam ce și-ar dori. Apreciez că întotdeauna a fost alături de FCSB și că a creat o atmosferă fantastică. La un meci recent, galeria a stricat 'Edi Iordănescu, Edi Iordănescu'. Pentru mine a fost un gest superb. 

M-aș bucura să îl cunosc personal. Dacă a specificat ceva de numele meu, o să stau cu drag de vorbă cu el. Din ce știu, există un patron mare, tare, puternic acolo. Nu vreau să îi mai pronunț numele. Hai să zicem pentru un moment că nu îi mai pronunț numele, cel puțin până îmi trece supărarea”, a declarat Anghel Iordănescu la digisport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!