Gnohere Craiova FCSB Superliga

Cat de gras e de fapt Gnohere? Imagini cu "Bizonul" de la antrenamentul de azi, cu o zi inaintea derby-ului cu Craiova | FOTO

Craiova - FCSB se joaca duminica, ora 21:00, pe "Ion Oblemeco".

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Septembrie 2019, 12:01
Data actualizarii: Sambata 14 Septembrie 2019, 12:10

Gnohere nu pare afectat de discutiile legate de situatia sa. Atacantul francez s-a antrenat fara probleme astazi si a parut destins la sedinta de pregatire, glumind cu colegii.

Gnohere ar putea sa nu joace in meciul cu Craiova de maine seara. "Bizonul" ar avea nu mai putin de 7 kilograme in plus fata de limita normala.

La conferinta de presa de astazi, Bogdan Vintila i-a luat apararea jucatorului sau.

"Harlem Gnohere nu e un caz. E jucatorul meu. A trecut prin momente grele, a suferit o operatie. E un jucator masiv, dar trebuie ajutat si usor-usor se va pune pe picioare. Nu suntem nemultumiti de el. Am solicitat si patronul a fost de acord sa mai aducem un atacant. In momentul acesta avem trei atacanti, doi vin dupa o accidentare.

Cate kilograme are in plus fata de greutatea optima, cate kilograme are in plus fata de greutatea cu care poate juca. Poate sa aiba mai multe, intelegeti ce spun? Poti sa fii gras si sa fii bun. Poti sa fii slab si sa nu fii bun! Nu greutatea iti da valoarea. Harlem poate sa revina si maine, dar nu la greutatea optima. Poate juca si maine, nu se stie niciodata. Este un jucator care a dat gol cu Viitorul, chiar si cu kilogramele alea in plus", a declarat Vintila la conferinta de presa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies