Cat castiga Man si Coman dupa ce Gigi Becali le-a marit salariile! Impreuna incaseaza mai putin decat cel mai bine platit jucator de la Dinamo

Gigi Becali le-a marit salariile catorva jucatori de la FCSB, insa cu toate acestea nivelul salariilor este departe de cel al rivalei Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Octombrie 2020, 09:23
Data actualizarii: Joi 29 Octombrie 2020, 11:19

Mihai Stoica anunta recent ca Gigi Becali a decis sa mareasca salariile catorva jucatori importanti de la echipa.

Perlele Florinel Coman si Dennis Man se aflau printre jucatorii cu cel mai mare salariu de la FCSB, cu un venit de 15.500 de euro pe luna.

Gigi Becali le-a marit salariul celor doi cu 1500 de euro, ajungat astfel la un venit de 17.000 de euro pe luna, anunta Fanatik.

"Patronul echipei a cumparat cu o suma importanta 10 la suta din Perianu si 10 la suta din Octavian Popescu. De asemenea, a marit contractele unor jucatori, Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Morutan si cred ca urmeaza si Tanase. Nu are sens sa discutam de situatia financiara a clubului", spunea Mihai Stoica, dupa duelul pierdut de FCSB in fata lui Slovan Liberec, scor 2-0.

Cu toate acestea, salariul adunat al lui Man si Coman nu este cat al celui mai bine platit jucator de la Dinamo.

Aleix Garcia, jucator adus de la Manchester City, are un salariu de 35.000 de euro pe luna. Cu aceeasi suma ar fi platit si Paul Anton, jucator adus la inceputul lunii octombrie, lucru dezvaluit de Danut Lupu, fost oficial si fotbalist la Dinamo.

Florin Tanase, cel mai bine platit jucator de la FCSB

 

Capitanul ros-albastrilor ramane in continuare cel mai bine platit jucator al FCSB-ului, chiar daca pana in acest moment nu i-a fost marit contractul.

17.500 de euro pe luna castiga Tanase.

De asemenea, potrivit sursei citate, salariul lui Olimpiu Morutan ar fi fost marit si el cu 2000 de euro, ajungand la 16.000 de euro pe luna.

Modifică setările cookies