Mihai Rotaru FCSB Superliga

Rotaru vrea sa vanda Craiova pe un euro si anunta ce pierderi URIASE are Becali la FCSB: "E si pe site-ul Ministerului de Finante, a zis si el!"

Mihai Rotaru mai da 3 ani planului pe care il are la Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2020, 19:04
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2020, 19:10

Daca nu va reusi sa duca clubul acolo unde isi doreste, Rotaru anunta ca se retrage de la conducerea echipei. Il da mai departe pe un euro! Patronul CSU a vorbit si despre pierderile pe care le-a suferit Gigi Becali de cand e patron la FCSB. Rotaru spune ca Gigi are 'daune' de 15 milioane de euro si ca e imposibil ca patronii sa faca profit din fotbal in Romania.

"Craiova nu se tranzactioneaza, se transmite. La fotbal nu castigi. La fotbal nu intri ca sa faci profit. Becali a pierdut 50 de milioane, si i-a recuperat, acum a ajuns iar la 15 pierdere. Apare si pe Ministerul Finantelor. Sunt suporter al Universitatii Craiova, sunt din zona, apoi consider ca trebuie sa dam ceva inapoi comunitatii. Daca in 2023 nu reusesc sa duc Craiova unde o vreau eu, o dau mai departe pe un euro. Se poate intampla orice pe lumea asta, poate sa vina si Mititelu, eu stiu... ", a spus Rotaru la Digisport.

Citeste aici: Ce a spus Rotaru despre posibilitatea de a ajunge patron la Steaua

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!