"Budescu are fotbalul in sange, dar se plimba pe teren! Alibec l-a uitat". Becali a pus din nou tunurile pe perlele FCSB-ului

"Budescu are fotbalul in sange, dar se plimba pe teren! Alibec l-a uitat". Becali a pus din nou tunurile pe perlele FCSB-ului

Becali este in continuare suparat pe Budescu si Alibec, de la care avea asteptari mult mai mari in acest final de sezon.

Stelistii risca sa piarda titlul dupa infrangerea 0-1 de la Iasi, iar Becali ameninta ca va scapa de toate vedetele la finalul sezonului. Budescu si Alibec sunt doi dintre "clientii" sai.

Patronul formatiei ros-albastre i-a luat din nou in vizor pe cei doi fosti campioni sositi de la Astra. Acesta l-a criticat pe Budescu pentru ca "se plimba pe teren", iar pe Alibec pentru ca "a uitat fotbalul".

"Daca nu castigam campionatul, luam masuri! La revedere cu jucatorii cu salarii mari. Alibec a uitat fotbalul! Budescu il are in sange, dar el se plimba pe teren", a spus Becali la Digi.

Un alt jucator despre care Becali a spus ca ar putea pleca este veteranul Teixeira. Acesta incaseaza peste 20.000 de euro lunar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies