Miercuri 09 Mai 2018, 22:07

2020, an cu EURO si Final Four la handbal feminin pentru Bucuresti?! Gabriela Szabo: "Ne dorim foarte tare acest lucru"

In 2020, inaintea Europeanului de fotbal de la Bucuresti, Arena Nationala poate gazdui turneul final al Ligii Campionilor la handbal. Romanii incearca sa-i convinga pe sefii handbalului sa mute competitia de la Budapesta.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Budapesta organizeza de 3 ani turneul final al Ligii Campionilor la fete. CSM Bucuresti a castigat trofeul in 2016 si vrea sa repete isprava si in weekend.

In 2020, batalia pentru trofeu poate avea loc la Bucuresti, pe Arena Nationala. Ar fi cea mai mare asistenta din istoria handbalului feminin - peste 50 de mii de fani!

"Mi-as dori foarte tare ca o asemenea competitie sa o organizam noi. Trebuie sa vedem daca se poate lua in considerare si daca le-ar surade celor de la EHF o asemenea idee, sa organizam Final Four-ul pe un stadion de fotbal", spune Gabriela Szabo.Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT