Liga 1

Oferta CONCRETA pentru Dennis Man si Florinel Coman! 'Perlele' lui Gigi Becali sunt dorite la PACHET: ce club e gata sa-i cumpere si care e SUMA de TRANSFER

Un club ar fi pus banii pe masa pentru un transfer la pachet al 'perlelor' lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 August 2020, 11:07
Data actualizarii: Duminica 23 August 2020, 16:49

Atat pentru Dennis Man, cat si pentru Florinel Coman au fost mai multe discutii in ultima perioada, insa pentru niciun dintre cei doi nu s-a concretizat nimic.

Man a fost cel mai aproape sa se desparta de FCSB, dupa ce Norwich a venit la la Bucuresti pentru a negocia direct cu Gigi Becali, insa nu au ajuns la un acord din punct de vedere financiar.

TSKA Moscova vine acum cu o propunere bomba pentru Gigi Becali: Man si Coman, luati la pachet!

Rusii ar fi facut o propunere concreta de 12 milioane de euro pentru ambii jucatori ai ros-albastrilor, cu posibilitatea acordarii mai multor bonusuri in functie de performante, anunta Gazeta.

Va fi greu de crezut ca Gigi Becali sa accepte o astfel de suma, in conditiile in care pretul cerut separat pe cei doi jucatori se invarte in jurul a 10 milioane de euro.

Mai mult, patronul ros-albastrilor a declarat in repetate randuri ca nu este dispus sa ii vanda acum, inainte ca echipa sa isi termine calificarile pentru cupele europene.

Modifică setările cookies