Lovitura pentru Hagi! Plecare de ULTIM moment de la Viitorul! Anuntul a fost facut OFICIAL

Lovitura pentru Hagi! Plecare de ULTIM moment de la Viitorul! Anuntul a fost facut OFICIAL

Directorul tehnic al celor de la Viitorul a parasit clubul.

Lucian Burchel, directorul tehnic al celor de la Viitorul, a ales sa paraseasca clubul dupa 10 ani de colaborare cu Hagi. Acesta se afla in staff inca de la infiintarea Academiei, in 2009, dar acum paraseste clubul. Viitorul a emis un comunicat oficial prin care anunta despartirea de acesta.

"Incepand de astazi, Lucian Burchel nu mai este directorul tehnic al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, fiind dorinta expresa a acestuia de a intrerupe activitatea la clubul nostru. Director tehnic al Academiei Gheorghe Hagi inca de la infiintarea acesteia, Lucian Burchel este unul din cei care au contribuit din plin la realizarea performantelor din aceasta perioada, in care s-au cucerit nu mai putin de 24 de tituluri nationale!" se arata in comunicatul emis de Viitorul pe pagina oficiala a clubului.

Viitorul ocupa locul 2 in clasamentul Ligii 1 cu 24 de puncte, la egalitate cu liderul CFR. Echipa pregatita de Gica Hagi va juca maine, de la ora 15:30 in deplasare cu Clinceni, ultimul meci din turul campionatului,

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pentagon: Mobilizarea de trupe rusești la granița cu Ucraina, mai mare decât la anexarea Crimeei
BRAT
Modifică setările cookies