juan camara Dinamo Universitatea Craiova Superliga

Cortacero a APROBAT mutarea! Fotbalistul de la Dinamo, la un pas sa semneze cu Craiova 

Universitatea Craiova are nevoie de intariri pentru a ramane in continuare in cursa pentru titlu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Ianuarie 2021, 20:14
Data actualizarii: Luni 01 Februarie 2021, 01:05

Unul dintre obiectivele oltenilor este Juan Camara (26 ani), mijlocasul pe care Pablo Cortacero l-a adus la Dinamo in toamna. Mihai Rotaru si spaniolul ar fi ajuns la o intelegere, singurul pas care lipseste este acordul lui Constantin Eftimescu, presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo, anunta Gazeta Sporturilor. 

Imprumutat de la Jaggiellonia Byalistok, Camara i-a anuntat pe oficialii dinamovisti ca nu vrea sa mai ramana, insa plecarea sa a fost prelungita de Eftimescu, care a incercat sa il convinga pe mijlocas sa accepte sa primeasca o suma mai mica decat cea promisa de Cortacero. 

Actionarul majoritar al lui Dinamo, Cortacero, a fost de acord cu mutarea, iar Rotaru s-a inteles cu oficialii polonezi pentru transferul definitiv, dar lipseste acordul presedinteului CA. 

Camara ar urma sa semneze cu Craiova un contract valabil pe 3 ani si jumatate, anunta ProSport. Mijlocasul ar trebui sa primeasca suma de 80 000 de euro de la Dinamo pentru perioada petrecuta in Stefan cel Mare. 

In acest sezon, Camara a jucat 13 meciuri, in toate competitiile, pentru Dinamo si a reusit sa inscrie de doua ori si sa ofere doua pase de gol. 

Modifică setările cookies