Cum arata clasamentul celor mai valorosi jucatori din Liga 1 dupa transferul lui Dennis Man! FCSB, CFR si Craiova au cate 3 fotbalisti in top 10

FCSB CFR Cluj Florinel Coman Liga 1 Universitatea Craiova Superliga Cum arata clasamentul celor mai valorosi jucatori din Liga 1 dupa transferul lui Dennis Man! FCSB, CFR si Craiova au cate 3 fotbalisti in top 10
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 15:23
Data actualizarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 15:28

Dupa plecarea lui Dennis Man la Parma, doi fotbalisti se afla la egalitate pe locul 1 in topul celor mai valorosi jucatori din campionat. 

Regula U21 si performantele reusite de echipa nationala de tineret in ultimul timp au facut ca tinerii jucatori romani sa aiba o cota mai buna si sa fie mai atractivi pentru cluburile din strainatate. 

Din pacate, prestatiile la nivel de club au mai scazut din avantul luat dupa performantele de la nationala mica, Romania nevand nici o echipa in grupele competitiilor europene in sezonul actual.

Ierarhia celor mai bine cotati fotbalisti din Liga 1 este dominata de CFR Cluj, FCSB si Universitatea Craiova, cele 3 fruntase din clasamentul campionatului avand cate 3 reprezentanti in top 10.

Iata cine sunt cei mai valorosi 10 jucatori din Liga 1: 

Florinel Coman (FCSB) - 5,5 milioane de euro
Alexandru Cicaldau (Universitatea Craiova) - 5,5 milioane de euro
Florin Tanase (FCSB) - 3 milioane de euro
Andrei Burca (CFR Cluj) - 2,3 milioane de euro
Cristi Manea (CFR Cluj) - 2,2 milioane de euro
Billel Omrani (CFR Cluj) - 2 milioane de euro
Constantin Budescu (Astra Giurgiu) - 2 milioane de euro
Elvir Koljic (Universitatea Craiova) - 2 milioane de euro
Nicusor Bancu (Universitatea Craiova) - 2 milioane de euro
Darius Olaru (FCSB) - 2 milioane de euro

In modificarea acestui top va conta foarte mult si prestatia nationalei olimpice la Tokyo, dar si evolutia celor mai recent transferati tineri din Romania, Dennis Man si Valentin Mihaila, ei reprezentand etalonul si sansa unei generatii talentate de a face pasul catre fotbalul din vest.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!