FCSB CSA Gigi Becali Superliga BREAKING NEWS | Ce sigla ar urma sa poarte pe piept echipa lui Gigi Becali! Avocatul asociatiei 'Salvati Steaua' a facut anuntul

Ce sigla ar urma sa poarte pe piept echipa lui Gigi Becali! Avocatul asociatiei 'Salvati Steaua' a facut anuntul

Razboiul dintre Steaua si FCSB este departe de a se incheia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 11:27
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 16:05

Virgil Boglea, avocatul asociatiei 'Salvati Steaua', a vorbit despre cele 4 sigle pierdute de echipa din Liga 3 in favoarea lui FCSB si a dezvaluit ca sigla ar dori fanii echipei patroante de Gigi Becali sa poarte ros-albastri pe piept. 

Boglea a sustinut ca sigla cu litera 'A' in centru este cea mai importanta pentru fanii FCSB. De asemenea, avocatul a dezvaluit cat timp va dura pana cand FCSB va putea sa foloseasca una dintre cele 4 sigle. 

"Sigla cu 'A-ul' in mijloc e cea mai importanta pentru noi. Sunt 4 sigle pierdute de CSA. Au interzis sa foloseasca aceste sigle. Se poate ca Gigi Becali sa foloseasca aceste sigle daca formuleaza cerere la OSIM pentru inregistrarea acestor sigle.

Noi vrem sa pregatim niste surprize, dar ar putea dura un an, un an jumatate pana cand FCSB poate folosi aceste sigle. Cei de la CSA au contestat decizia luata de a nu mai putea folosi siglele. Le-au pierdut pentru ca nu au mai avut sectie de fotbal si nu au putut sa le foloseasca pe domeniul fotbalistic. Nu au mai avut parte de fotbal din 1998 si n-au avut cum sa le foloseasca si nici nu au cum sa dovedeasca acest lucru.

Cea istorica cu „A-ul” pe mijloc prezinta cele mai importante valente istorice, dar mai este  si cea cu vulturul, din anii ’90, dar si cea cu CSA din anii ’60. Cea cu 'A-ul' pe mijloc este cea mai importanta pentru suporteri", a spus Virgil Boglea pentru Pro Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!