Bomba in familia lui Gigi Becali: viitorul ginere tocmai a fost condamnat! Ce pedeapsa a primit

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Iunie 2019, 11:29

	Bomba in familia lui Gigi Becali: viitorul ginere tocmai a fost condamnat! Ce pedeapsa a primit

Viitorul ginere al patronului de la FCSB are probleme cu legea.

Familia lui Gigi Becali a primit o lovitura cu cateva luni inainte de nunta. Viitorul ginere al patronului de la FCSB a fost judecat si condamnat penal intr-un dosar care vizeaza punerea in vanzarea a unor marfuri contrafacute, care imita branduri celebre.

Mihai Teodor Mincu a scapat de inchisoare, dar s-a ales cu o amenda penala, scrie cancan.ro.

Viitorul sot al fiicei lui Gigi Becali a intrat in vizorul oamenilor legii dupa ce mai multe companii celebre, printre care Dior si Chanel, au descoperit ca acesta vindea produse fake cu insemnele caselor de moda.

Printre produsele invocate se numara ochelari branduiti cu marcile Cartier, Chanel, Dior si Ray-Ban.

Iata mai jos decizia instantei, conform cancan.ro:

"Condamna inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii intr-un numar de 90 zile-amenda si stabileste suma corespunzatoare unei zile-amenda la 50 lei, inculpatul avand de platit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amenda, pentru savarsirea infractiunii de punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare.

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverintei de retinere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. si tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc.

Totodata, instanta dispune distrugerea bunurilor susmentionate, pe cheltuiala inculpatului. Obliga inculpatul Mincu Mihai Theodor sa plateasca statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei in faza urmaririi penale si 500 lei in faza de judecata)”.

Cine e prințul Emanuel de Liechtenstein, acuzat că a împuşcat ursul Arthur. Este nepotul celui mai bogat suveran al Europei
BRAT
Modifică setările cookies