Cristiano Bergodi ferencvaros Legia Varsovia Sepsi OSK stagiu de pregatire Superliga

Bergodi, reacții după victoriile împotriva lui Ferencvaros și Legia Varșovia: „Trebuie să mai lucrăm la pregătirea fizică”

Sepsi OSK a câștigat ambele partide în stagiunea de pregătire premergătoare Conference League și Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 22:35
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 22:36

Covăsnenii au învins în prima partidă pe Ferencvaros, campioana Ungariei, la scor de neprezentare, 3-0. Andres Dumitrescu (21 ani) a deblocat tabela de marcaj în minutul 30, ca Vitalie Damascan (23) să majoreze scorul în două rânduri, în minutul 63, respectiv 88. 

Legia Varșovia a fost cea de-a doua victimă a lui Sepsi. Internaționalul român, Marius Ștefănescu (23), a înscris în prima repriză, în minutul 28. Legia n-au reușit să se impună în fața gheorghienilor, mai ales că tehnicianul polonezilor, Kosta Runjaić, a schimbat complet echipa în repriza secundă.

Reacția lui Bergodi la adresa jucătorilor

Cristiano Bergodi a remarcat faptul că fotbaliștii de la Sepsi trebuie să mai lucreze la condiția fizică, dar, per total, au arătat bine în cele două meciuri din stagiul de pregătire.

„A fost un meci bun, mi-au plăcut băieții și este normal în faptul că am câștigat, întotdeauna este frumos pentru moral, să facem în continuare o pregătire bună, suntem optimiști. Trebuie să lucrăm la pregătirea fizică, pentru că am jucat cu două echipe diferite și mi-au plăcut toți băieții care au jucat și asta mă bucur, că avem toți jucătorii apți, nu s-au accidentat. Suntem la început de pregătire și rezultatul este bun și mă bucur”, au fost cuvintele tehnicianului de pe banca covăsnenilor, potrivit paginii oficale de Facebook a lui Sepsi OSK.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!