Dinamo Colentina Razvan Zavaleanu Superliga Fanii lui Dinamo

Dinamo nu va fi primită pe stadionul din Colentina: „Zăvăleanu nu poate intra pe stadion nici cu rachetele lui Putin!”

Stadion din „Șteafan cel Mare” va intra în procesul de demolare, iar oficialii clubului caută o arenă pe care echipa să joace meciurile de pe teren propriu în sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 17:45
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 17:49

Răzvan Zăvăleanu, oficialul clubului din „Ștefan cel Mare”, a anunțat că și-ar dori ca echipa să joace în Colentina, însă Ionel Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica le-a transmis „câinilor” că nu au ce căuta pe stadion.

Dinamo, interzisă pe stadionul lui Daco-Getica

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile?

Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi, voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin.

Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina”, a declarat Ciuclea, potrivit Prosport.

Pentru prima oară în istoria sa, echipa de fotbal Dinamo a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului precedent după ce a pierdut barajul de promovare/retrogradare cu Universitatea Cluj (0-2 în tur, 1-1 în retur).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!