Becali a facut pace in vestiar si i-a propus lui Budescu sa devina sef la Steaua: "Costica, te tin aici". Dialogul avut de cei doi

Budescu a facut pace cu Dica si a primit cea mai tare oferta de la patron: contract pe viata! Becali vrea sa-l faca presedinte la club daca mai joaca inca 6 ani pentru stelisti!

Lui Budescu i-a trecut supararea! Nu mai are nimic nici cu Dica, nici cu patronul, dupa ce a fost schimbat la pauza in meciul impotriva Craiovei.

Becali i-a propus un contract pe viata cu stelistii.

"I-am zis: <Tu poti sa ramai in club>. El mi-a zis ca nu mai vrea sa plece, ca nici nu crede ca mai pleaca", a spus Becali.

Alibec va fi vandut la vara doar daca stelistii primesc o oferta de cel putin 3 milioane de euro. Benzar nu vrea sa plece!

"Era saracul baiatu disperat, mi-a zis ca nu a vorbit cu nimeni despre antrenamente sau despre plecare", a mai spus Becali.

Larie e primul jucator de care s-au despartit stelistii. Becali i-a rupt contractul de acum. Patronul stelistilor e sigur ca Man, Coman si Florin Tanase ii vor aduce zeci de milioane in conturi.

"Pe Coman am dat 3 milioane de euro. Da cineva atatia bani pe el acum? Man si Florinel Coman sunt doi jucatori pe care mizez, de sutele de milioane nu ma dezic", a mai spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies