Joi 12 Aprilie 2018, 17:36

Gestul care nu s-a vazut la TV! Reactia fanilor lui Real Madrid in momentul in care Buffon a parasit terenul: "Asta arata clasa"


	Gestul care nu s-a vazut la TV! Reactia fanilor lui Real Madrid in momentul in care Buffon a parasit terenul: "Asta arata clasa"

Gigi Buffon a fost eliminat in minutul 90+3 al meciului de pe Bernabeu, dupa ce i-a adresat cuvinte dure arbitrului Michael Oliver, in urma penalty-ului acordat de acesta pentru Real.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Gigi Buffon a fost eliminat in ceea ce ar putea fi ultimul sau meci pentru Juventus in UEFA Champions League. Legendarul portar italian a parasit terenul in minutul 90+3, dupa o contra verbala cu arbitrul englez Michael Oliver.

Buffon a explodat in momentul in care Oliver a dat penalty pentru Real Madrid si i-a adresat acestuia cateva cuvinte aparent grele.

In momentul in care a parasit terenul, spaniolii au uitat de tensiunea din teren si de rivalitate, iar Buffon a fost aplaudat de intreaga tribuna.

Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea