Liga 1

Balgradean, TEPUIT de CFR Cluj?! Intelegerea portarului cu echipa din Gruia poate pica! Contractul nu a fost inca inregistrat, iar jucatorul are promisi 30.000 de euro

Cristi Balgradean a ajuns la un acord cu CFR Cluj la sfarsitul lunii februarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2020, 17:31
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2020, 17:38

Inca portar al FCSB-ului, Balgradean a creat un adevarat scandal in luna martie, cand intelegerea cu CFR a iesit la iveala.

Balgradean ar fi ajuns la un acord cu clujenii la finalul lunii februarie, insa a continuat sa apere poarta FCSB-ului. Gigi Becali l-a acuzat pe portar ca ar fi 'trantit' un meci si scandalul a luat proportii.

In intelegera pe care Balgradean a stabilit-o cu oficialii echipei clujene, contractul ar fi trebuit sa fie inregistrat la LPF in termen de 45 de zile, intre 1 martie si 15 aprilie, cu data de 1 iulie 2020.

Potrivit Gazetei, acest lucru nu s-a mai intamplat, iar jucatorul ar fi surprins de aceasta decizie. Mai mult, clujenii i-au promis si o prima de semnatura de 30.000 de euro lui Balgradean, suma pe care nu a vazut-o nici pana in ziua de azi.

Portarul este inca sub contract cu FCSB pana la finalul acestui sezon si se antreneaza singur, deoarece Gigi Becali nu ii mai permite sa se antreneze alaturi de echipa.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies