"E pregatit pentru revenirea in Ligue 1?" Un fotbalist de la CFR Cluj a aparut in France Football! Francezii i-au dedicat un intreg material! Ce au scris

"E pregatit pentru revenirea in Ligue 1?" Un fotbalist de la CFR Cluj a aparut in France Football! Francezii i-au dedicat un intreg material! Ce au scris

Presa din Franta a scris un material despre un jucator de la CFR Cluj.

Fotbalistul celor de la CFR Cluj, Bilel Omrani (26 de ani) a ajuns in presa din Franta. Cei de la France Football i-au dedicat un material atacantului de la CFR si au remarcat ascensiunea pe care a avut-o acesta in Romania.

Omrani a fot unul dintre oamenii de baza de la CFR Cluj, in ultimele doua sezoane, iar acest lucru le-a atras atentia celor de la France Football. Omrani este crescut de Marseille si a fost promovat la echipa mare a francezilor de catre Marcelo Bielsa.

"Un alt om, un alt fotbalist. Bilel Omrani s-a transformat in Romania, la CFR Cluj si a uitat asteptarile din primii sai ani la Marseille. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului. A castigat doua titluri, o Supercupa a Romaniei. A fost cel mai important om al CFR-ului in preliminariile europene, cu sase goluri in opt partide. Ajuns la maturitate, lansat in Ligue 1 de Bielsa, poate spera la mai mult acum. La 26 de ani, mai are contract cu CFR pana in 2021, iar valoarea sa de piata e cuprinsa intre doua si trei milioane! E gata de o reintoarcere triumfatoare in Ligue 1?" scriu francezii de la France Football. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capitala intră de sâmbătă în scenariul roşu. Ce se va închide şi ce va rămâne deschis
BRAT

Modifică setările cookies