"Baaaaa, cascadorii rasului!!!" Faza la care Rednic si-a iesit din pepeni! Jucatorul luat in vizor a fost taxat apoi la interviuri

Marti 04 Decembrie 2018, 22:47

	"Baaaaa, cascadorii rasului!!!" Faza la care Rednic si-a iesit din pepeni! Jucatorul luat in vizor a fost taxat apoi la interviuri

Dinamo 0-3 CFR Cluj | "Cainii" lui Rednic sunt la 1 punct de locul 13, care duce in liga a doua. Dunarea Calarasi si Chiajna au cate un meci mai putin si pot trece peste Dinamo.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Dinamo a pierdut la scor de neprezentare meciul cu CFR Cluj, disputat pe teren propriu. Paun, Culio si Tucudean au decis partida. Primul gol a fost luat dupa o greseala flagranta a lui Jaime Penedo. Paun a tras din apropierea liniei de corner, iar mingea a intrat in poarta printre bara si piciorul lui Penedo.

La faza primului gol, Rednic si-a iesit din minti.

"Baaai, cascadorii rasului! Stam si ne uitam, nicio reactie! Cum sa iei, ma, gol de pe linie? Ne e frica sa iesim in ei! Cum sa treaca pe acolo?!"
, a strigat Rednic, potrivit Fanatik.

Ulterior, la conferinta de presa, Rednic l-a taxat pe Penedo, despre care a spus ca are un salariu foarte mare si sta linistit.

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT