Marti 04 Decembrie 2018, 21:26

ULTIMA ORA | Suma reala oferita de Sevilla pentru Ianis! Gica Hagi si-a permis luxul de a spune "NU"


	ULTIMA ORA | Suma reala oferita de Sevilla pentru Ianis! Gica Hagi si-a permis luxul de a spune "NU"

Sevilla, formatie care se lupta pentru titlul din La Liga in acest sezon, in incercarea de a profita de caderea Realului si de pasii gresiti ai Barcelonei, il vrea pe Ianis Hagi.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Sevilla este una dintre echipele care se intereseaza de fiul lui Gica Hagi. Ianis, titular in nationala U21 a Romaniei, calificata la EURO 2019, a starnit interesul andaluzilor, care au transmis ca sunt pregatiti sa faca si o oferta!

Spaniolii de la ElDesmarque noteaza ca Sevilla a transmis ca e gata sa dea 3.000.000 euro pentru a-l lua pe Ianis Hagi, dar tatal sau, Gica Hagi, a refuzat oferta. Gica Hagi a considerat ca nu este oportun ca Ianis sa paraseasca acum Viitorul.

Hagi se teme ca Ianis sa nu ajunga din nou la o echipa care sa nu ii dea posibilitatea de a juca, asa cum s-a intamplat la Fiorentina.

Autor a 7 goluri in 19 meciuri oficiale in acest sezon, Ianis Hagi este cel mai bun marcator al Viitorului.

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic