Atât a așteptat Mircea Rednic! A auzit că UTA a fost "listată" în "grupul sclavilor" de Becali și i-a dat o replică tăioasă

Mircea Rednic Gigi Becali UTA Arad Superliga Mircea Rednic
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 17:08
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 17:22

Mircea Rednic nu e impresionat de discursul vijelios pe care a pedalat patronul de la la FCSB în fața sediului Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Apele sunt agitate în Liga 1 înainte de startul noului sezon. La sediul LPF, zilele trecute, Gigi Becali i-a jignit pe cei care nu i-au acceptat inițiativa, iar replicile continuă să apară pentru omul de afaceri care susține mereu că vrea profit de pe urma clubului care nu a mai cucerit titlul în Liga 1 din 2015. 

Cum UTA a fost trecută de Becali în "grupul sclavilor", așa cum a sunat discursul grosolan al lui Becali, antrenorul arădenilor, Mircea Rednic, i-a oferit o replică acidă latifundiarului din Pipera. 

  • Mircea Rednic

Rednic a declarat într-o conferință de presă că UTA are tineri de mare perspectivă, așa cum este și Rareș Pop, unul dintre cei mai talentați fotbaliști din Liga, jucător care recent și-a prelungit contractul cu "Bătrâna Doamnă". 

"Da, am votat invers de ce a vrut Gigi, dar nu vreau să comentez politica clubului. Ceea ce vă pot spune e că am tineri de calitate și nu mă simt sclav. 

Nu am fost niciodată și nici UTA nu a fost sclav la nimeni. Fiecare club are politica lui, noi nu ne lăsăm influențați de unii sau de ceilalți. Ei au interese, normal că, jucând la nivelul la care joacă și la obiectivele pe care le au, câteodată nu-și doresc să aibă un junior în teren”, a declarat Rednic, potrivit Sport Arad. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!