Presa maghiară scrie despre încălțările furate ale italienilor din vestiarul de la Cluj 

Italia U21 Cluj Arena EURO U21 Nemzeti Sport Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 16:24
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 16:29

Italienii care dispută Europeanul de tineret de la Cluj s-au trezit în fața unei situații complet neașteptată. 

Patru perechi de ghete aparținând fotbaliștilor din lotul Italiei U21 au fost furate din vestiarul de la Cluj Arena. România co-organizează cu Georgia Campionatul European de tineret, astfel că meciurile de la noi din țară se dispută atât la București cât și în Cluj, unde s-a petrecut incidentul. Poliția a demarat o anchetă, iar informația a ajuns și peste granițe. 

Ce scrie Nemzeti Sport despre ghetele furate 

Ziarul Nemzeti Sport a scris despre incidentul de la Cluj, explicând cum s-a petrecut totul. 

„Euro U21: ghetele au fost furate din vestiarul italienilor în Cluj”, este titlul articolului din presa maghiară. 

„Patru perechi de ghete de fotbal au fost furate de hoți care nu au fost identificați până acum din vestiarul Italiei U21 de la Cluj Napoca, în timpul meciului din grupe cu Franța, scor 1-2. 

Meciurile din Grupa B a Campionatului European U21 se vor ține pe două stadioane din Cluj Napoca, Dr. Constantin Rădulescu, casa echipei care a câștigat opt titluri în Românnia, CFR Cluj, și Cluj Arena, stadionul cu 30.000 de locuri, unde s-a disputat meciul în cauză, unde au fost furate ghetele italienilor”. 

Comunicatul Poliției din Cluj Napoca 

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis Poliția din Cluj-Napoca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!