FOTO ȘI VIDEO "Filmați lista, să-i vedeți pe toți!". Gigi Becali nu a avut milă de "sclavi și trădători": derapaj la adresa lui Dan Șucu

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 13:08
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 14:56

Patronul de la FCSB era hotărât să schimbe regula U21 din campionatul intern, însă nu a avut susținere din partea celorlate echipe. 

Gigi Becali a încercat să-i convingă pe reprezentanții cluburilor să se alieze pentru înlăturarea regulii U21, însă nu a obținut majoritatea, motiv pentru care a plecat nervos de la LPF, numindu-i "sclavi și trădători" pe cei care nu au fost alături de el.

Patronii din Liga 1 care l-au dezamăgit cel mai mult pe Gigi Becali
 

Finanțatorul vicecampioanei României nu i-a iertat pe Dan Șucu și Florentin Pandele, despre ei afirmând că i-au produs cea mai mare dezamăgire. 

"Filmați și voi lista! Să-i știți pe sclavi, că apoi nu recunosc! Filmați lista, să-i vedeți pe toți! Dacă el a semnat? I-a fost rușine, s-a ascuns? Și-a asumat să fie sclav, să vadă toată lumea. 

Cel mai și cel mai și cel mai mult m-a dezamăgit Rapid sclav. Șucu sclav. Asta m-a dezamăgit cel mai mult. Nu cred că vedea fără mandat de la Șucu. Nu e patron, e sclav. 

Voluntari m-a dezamăgit. Nu-l credeam pe Pandele să fie sclav. E finul meu, el poate să se supere acum, dar tot sclav e. Eu știu că finul meu e puternic. 

Dinamo nu m-a dezamăgit. Sclavi sunt oricum. Nici nu are stăpân. Dinamo nu are un patron", a declarat Gigi Becali, la ieșirea de la LPF. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!