Gigi Becali le-a pus gând rău celor pe care i-a numit ”sclavi”: ”Ăsta e singurul lucru pe care-l doresc”

Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 00:14
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 00:15

Gigi Becali a contestat vehement regula U21, pe care ar vrea să o elimine începând cu sezonul următor.

Patronul FCSB s-a deplasat personal la sediul Ligii Porfesioniste de Fotbal, chiar dacă delegatul echipei este Valeriu Argăseală. În cursul zilei de ieri, omul de afaceri era ferm convins că toate cele 16 echipe vor vota pentru inițiativa sa, doar că lucrurile nu au stat deloc așa.

Doar șapte echipe au votat pentru inițativa lui Gigi Becali, șapte s-au opus iar două (Farul și Sepsi) s-au abținut.

Gigi Becali: ”Ăsta e singurul lucru pe care-l doresc”

Becali s-a arătat dezamăgit și a avut un discurs dur la adresa celor care nu au fost de partea sa, pe care i-a numit ”sclavi”.

Patronul vicecampioanei a negat faptul că a inițiat acest demers pentru că nu mai are la dispoziție foarte multe soluții pentru regula U21 și le-a pus gând rău celor pe care i-a numit ”sclavi”.

„Am jucători, n-am nicio treabă. Singurul lucru pe care îl doresc e să le dau 7-0 la sclavi", a spus Becali, la Digi Sport.

VIDEO - Gigi Becali, derapaj la sediul LPF

Gigi Becali: ”Am vrut să văd sclavii”

Becali a făcut o listă și, după ce a ajuns la concluzia că șapte cluburi vor eliminarea regulii și șapte din Liga 1 nu sunt de acord (două grupări nu au fost prezente), a părăsit LPF și a tunat în fața jurnaliștilor. 

Pe un ton apăsat, iritat că planul nu i s-a materializat, Becali i-a făcut "sclavi" pe cei care nu au fost de acord cu propunerea sa. 

"Eu am venit să văd cu ochii mei, să văd ce se întâmplă și cum. Atunci eram la pușcărie, când au votat de capul lor. Locul trei cu locul șapte, U21, au făcut ce au vrut, nu le-a contestat nimeni. 

Am vrut să văd sclavii, dacă există. Și am vrut să văd cine sunt trădătorii și dacă sunt. Eu ce am vrut, nu am putut să realizez. Nu se poate rezolva. Prima dată au spus că propunem.. Le-am zis să spună spre înștiințare. Că nu îî propunem noi lui Burleanu, îi spunem", și-a început Becali tirada, în fața sediului Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Am văzut sclavii... FC Steaua prima, e stăpân. Eu nu înduplec. Nu trebuie să explici cuiva dacă ai jucători tineri că îi bagi sau nu. 

FC Universitatea Craiova? Stăpân! FC Voluntari zice nu.. sclav și trădător! Deci cine e stăpân acolo e sclav și trădător.

CFR Cluj e stăpân, a zis da. FC Botoșani, stăpân. Oțelul Galați, trădător și sclav. Sclavii au primit un telefon... ne dăm bine cu federația. Dinamo, sclavi. Iacob Vlad, sclav.. zice că nu. Vor să fie obligați. Craiova (Mititelu), stăpân. Le-am zis sclavilor în față, de 1.000 de ori plec cu Mititelu la război.

Petrolul, sclav. Hermannstadt, stăpân. UTA, sclav. Zice nu sunt de acord. U Cluj, sclav. Poli Iași, stăpân. FC Rapid, sclav. Nenea Șucu, sclav. Se dă patron și deștept pe la televizor", a declarat Becali, marți, la sediul LPF. 

VIDEO - Daniel Niculae i-a dat replica lui Gigi Becali

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!