anamaria prodan Hermannstadt Ionel Ganea Superliga

Atac fara precedent la Anamaria Prodan! A fost poreclita "acid sulfuric" si e acuzata ca face bani la negru 

Implicarea Anamariei Prodan la Hermannstadt aduce multe reactii din lumea fotbalului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Iunie 2020, 10:53
Data actualizarii: Marti 16 Iunie 2020, 10:57

Ionel Ganea a comentat situatia de la Hermannstadt si preluarea clubului de catre Anamaria Prodan. Cei doi au avut un conflict si in trecut, iar acum, fostul fotbalist revine cu acuze grave la adresa impresarului.

"Acidul sulfuric (n.r Anamaria Prodan), nu? Ne-am impacat, ne-am impacat...Daca facem o analiza, vedem ca sunt foarte multe cluburi, pe la care a fost ea, care acum sunt distruse. Pe Anamaria nu trebuie sa o numim investitor. Ea vine, imprumuta clubul si ia garantii din drepturile de televizare si isi ia jucatorii pe care ii vrea. 

Dupa cum vedeti, jucatorii pe care ii aduce nu prea fac performanta. Pe ea o intereseaza doar de ea! Doar partea financiara. Daca da un leu, a doua zi scoate 20 de lei. Sunt variante multe de a lua bani. Aduci un jucator si zici ca ii dai un salariu, dar, in realitate, salariul e altul. Nu e chiar asa. Si eu pot da 300 000 de euro pentru Hermannstadt si dupa aceea sa scot 500 000 de euro. Toti vor sa se imbogateasca peste noapte", a spus Ionel Ganea pentru Gazeta Sporturilor. 

Modifică setările cookies