ASTRA - CFR 1-5 | "E o gestiune scapata de sub control" Cum explica Enache rusinea de la Giurgiu: "Nu mai gasesc resurse"

CFR Cluj a demolat Astra la Giurgiu. 

CFR a invins cu 5-1 Astra lui Costel Enache. La 2-0 pentru clujeni, fotbalistii echipei din Giurgiu au capatat speranta, dupa ce Llulaku a inscris din penalty, insa bucuria a disparut repede, cand elevii lui Dan Petrescu au mai inscris o data. 

Dupa meci, Costel Enache a explicat ca vina apartine in totalitate echipei sale, care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. 

"E un moment greu de gestionat. Moment delicat, in care greu mai gasesc resurse, personal vorbind. A fost un moment in care a revenit increderea, dar dupa aceea s-au spulberat sperantele. Nu stiu daca rezultatul e cel corect, dar adversarul a fost peste noi. Nu am nimic de reprosat. Noi suntem de vina. 

Nu am menajat pe nimeni. In ultimele meciuri am incercat sa venim cu jucatori noi, cu emulatie, dar nu vorbim de ghinion, e o gestiune scapata de sub control. 

Lucrurile nu se schimba batand din palme. Vorbim de mentalitati diferite, problema e ca infrangerile ca cea din seara asta aduc neincredere si doare mult. 

CFR si FCSB sunt doua echipe care isi merita pozitia. CFR are organizare defensiva buna, FCSB are jucatori de calitate si stau bine pe partea ofensiva", a spus Costel Enache la finalul partidei. VIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT