Incepe APOCALIPSA la Dinamo?! Angajatii nu mai vor sa vina la Saftica! Clubul ramane si fara medic 

Incepe APOCALIPSA la Dinamo?! Angajatii nu mai vor sa vina la Saftica! Clubul ramane si fara medic 

Dinamo a inceput anul cum nu se putea mai rau!

Chiar daca suporterii fac eforturi mari pentru ca echipa sa nu intre in faliment, totul s-ar putea scufunda. Anagajatii de la Saftica i-au anuntat pe cei din programul DDB ca de luni nu vor mai veni la munca, deoarece nu primit niciun ban promis de la fani, potrivit ProSport.

Un lucru ingrijorator pentru echipa este faptul ca Liviu Batineanu, medicul echipei, a anuntat ca nu va mai veni la Dinamo. Suporterii i-au promis ca ii vor da doua salarii restante si a primit doar unul. 

De asemenea, nici jucatorii nu sunt multumiti. Fotbalistii care au decis sa continue la club le-au spus fanilor ca au ramas sa ajute echipa, dar sunt dezamagiti de faptul ca fotbalistii care au plecat deja de la Dinamo si care si-au depus memorii la FIFA au primit banii, iar ei nu au incasat restantele, potrivit ProSport. 

Suporterii le-au transmis jucatorilor ca daca nu i se retragea dreptul de semnatura lui Constantin Eftimescu, nu se ajungea la aceasta situatie. Banii pe care Eftimescu putea sa ii retraga din banca, acopereau din restantele angajatilor de la Saftica, dar si pe ale jucatorilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden a depus jurământul în calitate de preşedinte al SUA: „Aceasta este ziua Americii, a democraţiei”
BRAT

Modifică setările cookies