"Acum trebuie sa fim experti in economie!" Comparatia facuta de jucatorii lui Dinamo intre Negoita si Cortacero inainte de reunirea echipei 

"Acum trebuie sa fim experti in economie!" Comparatia facuta de jucatorii lui Dinamo intre Negoita si Cortacero inainte de reunirea echipei 

Problemele financiare de la Dinamo nu s-au incheiat in 2021. 

Jucatorii s-au reunit, insa, in aceasta dimineata pentru a se pregati pentru returul Ligii 1. Inainte de a reveni la echipa, Ricardo Grigore a vorbit despre situatia in care se afla clubul si despre promisiunile facute de Pablo Cortacero. 

Fotbalistul a comparat ceea ce se intampla in prezent la echipa cu situatia din era Negoita. 

"Mai astept doar fapte, nu mai cred vorbele! Nu mai vreau sa vina nimeni sa ne spuna ca vom primi banii sau ca totul se rezolva. Astept sa primesc mesaj de la banca si pe urma sa vina ei sa ne spuna ca am primit banii. 

In perioada Negoita, cand ni se spunea un lucru, il primeam. Nu ne ducea cu zaharelul! Atunci cand nu primeam raspunsuri, era clar ca nu ne primim banii.

Fiecare trebuie sa fie in aceste momente un profesor de economie foarte bun, sa stie cum sa-si pastreze banii si sa nu-i risipeasca pe anumite lucruri", a declarat Ricardo Grigore, potrivit Telekom Sport.

Primul meci oficial din 2021 al lui Dinamo este programat pe 13 ianuarie, in deplasare pe terenul celor de la FC Hermannstadt. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden a depus jurământul în calitate de preşedinte al SUA: „Aceasta este ziua Americii, a democraţiei”
BRAT

Modifică setările cookies