Liga 1

Anuntul momentului la Dinamo! Totul a fost dezvaluit de Ionel Danciulescu: "S-a rezolvat. Nu cred ca vor fi probleme"

Dinamo a reusit sa prelungeasca intelegerile mai multor jucatori si rezolva una din marile probleme cu care se confruntau 'cainii'.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 22:01
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 22:21

Dinamo risca sa ramana fara mai multi jucatori in play-out, din cauza contractelor care le expirau pe 30 iunie.

Ionel Danciulescu spune ca problema s-a rezolvat si, in prezent, au mai ramas doar doi jucatori care nu au semnat, dar nu crede ca vor fi probleme.

"Mai sunt doi jucatori care nu si-au prelungit contractele, nu cred ca vor fi probleme. Matia Montini si-a prelungit contractul. La fabbrini e rezolvata situatia, nu e o problema. Si Piscitelli e rezolvat. Cu restul se va rezolva saptamana asta sau saptamana viitoare cel tarziu", a spus Danciulescu la Digi Sport.

Noua jucatori de la Dinamo erau la final de contract pe 30 iunie: Ante Puljic, Mattia Montini, Filip Mrzljak, Ioan Filio, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N'Diaye, Ionut Serban si Robert Moldoveanu.

"Eu am transmis conducerii ca am nevoie de absolut toti. Si acum, si-n viitorul sezon. Vreau sa fim uniti. Acum, nu depinde doar de mine, sa vedem ce vrea si, mai ales, ce poate conducerea clubului", spunea antrenorul Adrian Mihalcea.

Modifică setările cookies