Liga 1

Fiul unui dinamovist este acuzat ca face parte din gruparea care a vandalizat cofetaria lui Cartu! Prima reactie a fostului antrenor dupa ce mesajele ultrasilor

Sorin Cartu are parte de probleme cu suporterii 'U' Craiova, dupa ce a ales un post in conducerea CSU, clubul din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 16:59
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 17:02

Dupa ce i-au vandalizat gardurile casei, a urmat ca si cofetaria detinuta de Sorin Cartu sa fie umpluta cu mesaje urate la dresa olteanului.

Sorin Cartu a dat primele declaratii dupa cele intamplate si il acuza pe fiul lui Claudiu Niculescu ca ar fi implicat. "Vad ca in decurs de patru zile mai e o recidiva si sunt convins ca vor mai fi. Ei cred ca nu li se intampla nimic. Nu e o sfidare doar la adresa mea, ci si la tot ce inseamna organe de resort in Craiova.

Unul dintre cei care au scris se pare ca ar fi Alexandru Niculescu, fiul lui Claudiu Niculescu. In sensul asta chiar am avut cateva discutii cu el. Nevasta-mea i-a dat telefon, a fost un schimb de opinii, de mesaje. Apoi a sunat-o el si i-a spus ca e o grupare de 200 de persoane, dar nu a fost el, si-a declinat vinovatia. Nu pot sa spun eu sigur ca este el sau nu, pentru ca erau mascati. Mi-au scris <<Cartu sifonaru>>, dar ce voiau? Sa tac? Sa nu ma duc la politie?", a spus Cartu pentru Antena Sport.

Modifică setările cookies