Anuntul DEZASTRULUI in fotbalul romanesc?! Atac DUR la adresa FRF: "La unele cluburi situatia e dramatica! Unde se duc milioanele de euro?"

Anuntul DEZASTRULUI in fotbalul romanesc?! Atac DUR la adresa FRF: "La unele cluburi situatia e dramatica! Unde se duc milioanele de euro?"

Presedintele lui Dinamo ataca dur Federatia Romana de Fotbal pentru faptul ca nu s-a implicat financiar odata cu suspendarea campionatelor. 

Florin Prunea a criticat Federatia Romana de Fotbal, pe care o acuza de lipsa de implicare din punct de vedere financiar, in momentul in care pandemia de coronavirus a dus la suspendarea campionatului. 

Majoritatea echipelor au recurs la scaderea salariilor, sau si-au bagat jucatorii si angajatii in somaj tehnic, deoarece nu puteau suporta cheltuielile, iar fostul portar acuza Federatia ca nu a sarit in ajutorul echipelor.

"Nu ma refer la Liga 1, ca noi ne mai descurcam, dar credeti-ma ca sunt cluburi de Liga a 2-a si a 3-a unde situatia este dramatica. Cu ce a sprijinit in acest moment Federatia Romana de Fotbal un singur club din Romania? Cum sa nu aiba bani? Stiti cat incaseaza federatia de la FIFA si de la UEFA anual? Despre ce vorbim?

Pai, in momentul cand nu ai niciun fel de performanta la nivelul echipei nationale, pierderea este una incredibila. Dar banii de la UEFA si de la FIFA se duc in proportie de 80% pe salariatii Federatiei Romane de Fotbal. Nu se duc catre proiecte. S-a mai construit ceva la Casa Fotbalului ceva si nu stim noi? Pai, unde se duc milioanele alea de euro?", a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies